Over Foto & Party Solutions Limburg

Foto & Party Solutions Limburg is een initiatief van fotograaf Emiel Pijpers. Ik heb meer dan 20 jaar een grote voorliefde voor fotografie en dit uit zich ook in mijn werk. U kunt Foto & Party Solutions Limburg inschakelen voor onder andere studioreportages, zwangerschaps- en bruiloftsfotografie. Lees hier meer informatie over de diensten van Foto & Party Solutions Limburg.
over ons

Hoe gaat Foto & Party Solutions te werk?

Indien u Foto & Party Solutions wilt inschakelen voor een mooie fotoreportage, kom ik bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hier geeft u aan hoe u de dag of het evenement graag wilt beleven. Uiteraard worden de fotomomenten afgestemd, zodat alle bijzondere momenten van die dag mooi zijn vastgelegd. Ik kan indien gewenst, de hele dag aanwezig zijn.

Voor de voorbereidingen op een reportage bekijk ik uw persoonlijke wensen en bezoek ik de trouw-, feest- of fotolocatie. Zo kunt u er zeker van zijn dat alle hoogtepunten van de dag mooi en sfeervol worden vastgelegd. Uiterlijk twee weken van te voren neemt de fotograaf contact met u op om de laatste puntjes op de i te zetten.

Hoe worden uw foto’s afgeleverd?

Na de fotoshoot heb ik een paar dagen nodig om een beperkte maar mooie selectie van uw dag te maken. De foto’s worden beoordeeld en bewerkt op kleur, contrast en storende elementen. Deze eerste selectie foto’s stuur ik naar u door. Zo heeft u, uw vrienden & familie alvast een voorproefje! Na afloop krijgt u alle bewerkte foto’s in originele grote formaten op DVD aangeleverd. De foto’s zijn altijd copyright vrij en bruikbaar voor iedereen, dus ook voor commerciële doeleinden.

Interesse? Neem contact op

Wilt u graag gebruik maken van de kwaliteiten van Foto & Party Solutions of wenst u meer informatie? Neem contact op via het contactformulier aan de rechterkant. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag. Voor direct contact belt u 06-15491272.

Meer informatie
Contactgegevens

Emiel Pijpers

Felix Timmermansstraat 16
6136 TL Sittard
06 – 154 91 272
info@foto-solutions.nl
KVK nr: 14130724