Zwangerschapsfotografie


Bent u zwanger of heeft u net een kleintje gekregen? Bij Foto & Party Solutions kunt u de mooiste foto’s van uw zwangere buik of pasgeboren kindje laten maken. Leuk als geboorte kaartje of aan de muur boven de bank. Foto & Party Solutions is gevestigd in Limburg en staat bekend om haar mooie zwangerschapsfoto’s en newbornfotografie.

Kies voor de zwangerschaps- en newbornfotograaf uit Limburg

Wanneer u zwanger bent is de week van 32 t/m 36 het meest geschikt om mooie foto’s te laten maken van uw zwangere buik. Emiel Pijpers maakt een mooie fotoreportage van een bijzondere periode in uw leven. Maar ook voor newborn fotografie bent u van harte welkom in de foto studio van Foto & Party Solutions. Emiel Pijpers zorgt ervoor dat uw mooiste herinnering van uw kleintje voor eeuwig wordt vastgelegd.

Mooie zwangerschapsfoto’s laten maken? Neem contact op

Bent u zwanger of kent u iemand die zwanger is en wilt u haar een mooie fotoshoot cadeau geven? Neem contact op met Foto & Party Solutions Limburg. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en tarieven. Laat een bericht achter via het online contactformulier of bel 06-15491272 voor direct contact.

Zwanger foto solutionsZwanger foto solutionsZwanger foto solutions

Meer informatie
Contactgegevens

Emiel Pijpers

Felix Timmermansstraat 16
6136 TL Sittard
06 – 154 91 272
info@foto-solutions.nl
KVK nr: 14130724

Overige Diensten